Seiklushunt

2018 – Uuel aastal uue hooga!

 

Uus hooaeg on Seiklushundile kindlasti suure tähtsusega, sest oleme seadnud sihiks saavutada korraldamises veelgi kõrgem tase kui eelnevatel aastatel, suurendada ka korraldustiimi ja täiustada vabatahtlike süsteemi. Seiklushunt, mille tiimi liikmed on ka ise aktiivsed spordiinimesed ning osa jahib tiitlivõistluste medaleid siin ja teispool piiri, on Eesti spordimaastikul üsna ainulaadne nähtus. Üritusi korraldades võetakse oma kogemusi arvesse ja Seiklushundi ürituste kalender on seega selline, milline võiks olla meie endigi võistluskalender!

Seiklused leiavad ikka enamasti aset looduses ja Seiklushunt hoolib meid ümbritsevast keskkonnast väga. Tänavu pöörame veel suuremat tähelepanu keskkonna hoidmisele ning alustame koostööd MTÜ Eesti Rohelise Liikumisega, kes oskab ürituste korraldamisega seotud keskkonnasäästu küsimuses nõu ja jõuga heaks abiks olla. Koostöö tulemusena loodame välja töötada lahendused, mida võiksid hiljem kasutada teisedki spordiürituste korraldajad – ka kõige suuremad meist! Meie rohelisi plaane ja tegevust saab hakata jälgima blogi vahendusel, seda alates märtsikuust.

Seiklushundi Päevakud

Rõõm on tõdeda, et meie päevakud on saanud väga populaarseks ning oleme suutnud osalejatele pidevalt pakkuda uusi kaarte ja piirkondi. Ka tänavu on plaanis lausa kuus uut kaarti ja ka teisi põnevaid üllatusi! Kõiki usinaid ootavad sarja lõpus taas toredad auhinnad.

Kevadpäevakud
21.märts Kruusamäe
28.märts Emajõe
4.aprill Vikerkaare
11.aprill Ringtee
18.aprill Ujula
25.aprill Sanatooriumi park
2.mai Ropkamõisa
9.mai Lillemägi
Sügispäevakud
19.september ERM
26.september Veeriku
03.oktoober Kõrveküla
10.oktoober Variku
17.oktoober Aparaaditehas
24.oktoober Näituse
31.oktoober Ülejõe
7.november Ropka

 

 

Seiklushundi Rogainide Sari

Seiklushundi Rogainide sari läheb tänavu vastu juba oma kolmandale hooajale ning nagu ikka, meeldib meil osalejatele alati midagi uut pakkuda. Tartu linnast on jäänud 4. Tartu rogainiga avastada viimane loodenurk, sügisel liigume aga hoopis linnast välja – koostöös RMK-ga toimub sügisene rogain  Võrumaa metsade vahel, võistluskeskusega Pähni Külastuskeskuses, kus plaanime rõhku panna pärandkultuuri paikadele.

7.aprill Tartu Rogain
16.juuni Tartu Öörogain
23.september Seiklushundi Sügisrogain, Võrumaa, Pähni.

 

 

Vägilase Jooksu Sari

Eelmisel aastal edukalt käima läinud Vägilase jooksu sari saab tänavu muidugi jätku. Narva ja Tartu vahetasid sarjas küll kohad, kuid loodetavasti on see osalejate jaoks sobivaks vahelduseks.

Aasta 2017 parimaks uueks jooksuvõistluseks titulleeritud Tartu jooks toimub Tudengipäevade nädala lõpus ning Narva jooks koostöös Narva Linna päevadega! Ka tänavu saavad osalejad medalitest uhke puzzle kokku panna – uhkem ja ilusam kui mullu! Muudatusena on uuendunud registreerimistasude süsteem ja osalejatel on võimalust ise valida, kas ta soovib jooksul osaledes uut särki või mitte. See muudatus on tingitud ratsionaalsest kaalutlusest – aktiivsetel spordiinimestel koguneb aja jooksul kappi päris palju võistlussärke ning kuna särgid on üldjuhul siiski kvaliteetsed ja vastupidavad, siis väga kiiresti ära ei kulu ning võibki juhtuda, et särke koguneb ja koguneb, kuid kandmist suur osa ei leiagi. Loodetavasti osalejatele sobib see muudatus, kuid kindel võib olla, et särgid püsivad ikka väga stiilsed ja silmapaistvad!

6.mai Vägilase Jooks Tartu
3.juuni Vägilase Jooks Narva
5.august Vägilase Jooks Lähte

 

SMC

STIHL Multisport Challenge sai eelmisel aasta osalejatelt kiidusõnu ning tänavu jätkame võistlusega Valgamaal. Võistluskeskus asub Valga kesklinnas ning samal ajal toimuvad ka Valga linna päevad ja Eesti Raiemeistrivõistlused – seega jätkub tegevust tervele perele ja samas on ka SMC rada kindlasti erinevatele vanuseastmetele jõukohane. Seda tõestasid eelmise aasta tiim ‘Isa ja Poeg’, kus võistkonnas oligi isa koos noore pojaga ja kes läbisid raja rahulikus tempos, samas jäädi kenasti kontrollaja piiridesse. Tänavu üritame üritust kindlasti ka pealtvaatajatele huvitavamaks muuta, jätkata väga eeskujuliku rajamärgistuse ning ka imeilusa raja asukohaga!

Lisaks on kalendris ka eelmise aasta sügisel toimunud TrailHunt Vooremäe1000 maastikujooksuvõistlus ning mine sa tea, äkki lisandub mõni maastikujooks veel juurdegi.

Seiklushundi kalender peaks ideaalis rahuldama ka kõige nõudlikumate spordihuviliste kõik huvid!

Tule proovi järele! 😉

Liitu uudiskirjaga

Ole kursis meie tegemistega maalt ja merelt!

Kontakt

Tartumaa, Tartu vald, Pupastvere, Männi
60523
info(ät)seiklushunt.ee
+372 5821 1203

Rekvisiidid

MTÜ Seiklushunt
Registrikood: 80381192
EE472200221061466747 Swedbank
KMKR number EE102603716